Hague BnB

Hague BnB richt zich het verhuur van woningen in Den Haag via AirBnB. Wij begrijpen dat het fijn is om uw AirBnB te kunnen uitbesteden en zo zonder zorgen op vakantie kunt gaan. U kunt uw AirBnB in Den Haag deels of volledig aan ons uitbesteden.

Met al enkele jaren ervaring met AirBnB weten wij waar we op moeten letten en wat belangrijk is. Wij vinden het belangrijk dat u weer fijn thuiskomt na uw vakantie of reis, daarom zetten wij ons voor de volle 100% in voor zowel u als voor uw gasten.

Huurders moeten het gevoel hebben thuis te zijn in een ander land. Continue verbetering en ontwikkeling van onze dienstverlening is dan ook één van onze kernwaarden.


Superhost AirBnB

AirBnB Profiel:

Superhost in Den HaagUw host Yvonne

Yvonne

Sinds enkele jaren ben ik actief als host en co-host voor de verhuur in Den Haag op AirBnB. Met veel enthousiasme heb ik al meer dan 300 gasten mogen verwelkomen vanuit de hele wereld.
Mijn voornaamste doel is om de huurder zich thuis te laten voelen tijdens hun verblijf en om alle zorgen, rondom de verhuur van de woning, van de verhuurder uit handen te nemen.

%d bloggers liken dit: