Diensten

Hoe werkt het?

Als eerst kunnen wij bij u langskomen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij zullen hierin uitleggen wat wij doen, hoe het werkt en u kunt eventuele vragen bij ons kwijt. U kunt kiezen tussen de verscheidene diensten voor het uitbesteden van uw AirBnB. Mocht u er voor kiezen om uw woning te gaan verhuren kunnen wij afspraken maken met betrekking tot de beschikbaarheid en uw eventuele wensen voor het verhuur. ook worden er foto’s gemaakt van de woning. Op basis van beschikbaarheid, de woning en de locatie zullen wij de optimale prijs voor uw woning bepalen.

Voor meer informatie over ons klik hier.


Check Out

Na het verblijf van de gasten controleren wij de woning of deze net  zo is achtergelaten als bij aankomst. Wanneer er toch onverwachts iets kapot gaat of er schade is aangebracht dan melden wij dit direct aan AirBnB. Voor elke reis moet er door de huurder een waarborg betaald worden aan AirBnB. Deze waarborg kan dan aangesproken worden voor de schade. Wij verzorgen de gehele afhandeling van de schade/vermissing.k out


Huurders

Uw huis is uw thuis en wij begrijpen eventuele zorgen met betrekking tot de huurders. Door onze ervaring bij het verhuur via AirBnB weten wij wat we kunnen doen om geschikte huurders te vinden voor uw woning. Wij nemen verificaties en recensies in acht en wij bekijken alle profielen handmatig. Wij willen niet alleen dat huurders een goed verblijf hebben, maar ook dat u een zorgeloze reis heeft.


Advertentie

De advertentie is het visitekaartje voor het verhuur van uw woning. Wij verzorgen de fotografie van de woning en de gehele advertentie. Daarnaast beheren wij de advertentie en passen deze aan wanneer nodig. Naast de advertentie zullen wij ook de agenda beheren en het contact met de gasten onderhouden. U hoeft zich op uw reis niet druk te maken over de advertentie of het beheer van de agenda.


Tarieven

De kosten voor de aangeboden services is 15% van de omzet van de woning exclusief BTW. De schoonmaakkosten worden apart verrekend en zijn afhankelijk van de woning. De schoonmaakkosten van de woning zullen worden doorberekend aan de huurder.


AirBnB Profiel


Check In

Elke verhuur vergt een check-in, deze verzorgen wij in zijn geheel voor u. Zo hoeft u zelf geen zorg te dragen voor de sleuteloverdracht. Bij de check-in zorgen wij voor een klein welkomstpakket voor uw gasten en een map met alle informatie over Den Haag en uw woning. Daarnaast hebben wij een persoonlijke map voor elke gast met de evenementen gedurende hun verblijf. Tevens kunnen wij ook uw persoonlijke regels voor de woning aan uw gasten voorleggen. Elke welkom wordt persoonlijk door ons uitgevoerd en zullen uw sleutels bij ons (beveiligd) bewaard  worden en niet uit handen worden gegeven aan derden.


Schoonmaak

Wij verzorgen ook de schoonmaak van uw woning na elk verhuur. Niets is fijner dan thuis komen van uw reis in een schoon en fris huis. Het enige wat u dan nog rest is het nagenieten van uw reis. De schoonmaakkosten die hier aan verbonden zijn, zijn afhankelijk van het type (appartement/ééngezins-) woning. Bij de kennismaking en inventarisatie van de woning kunnen er afspraken gemaakt worden met betrekking tot de schoonmaak van de woning. De schoonmaakkosten worden via AirBnB doorberekend aan de klant en hebben dus geen invloed op de hoogte van uw uitbetaling van AirBnB.


Linnengoed

Wanneer u een voorkeur heeft om niet uw eigen linnen te gebruiken, bieden wij u de mogelijkheid deze van ons te ‘lenen’. Ook handdoeken hebben wij op voorraad.

Al het linnengoed wordt na elk verhuur gewassen en gestreken.


Contact Huurders

Vooraf aan het verblijf  zullen wij al contact hebben met uw huurders over de reservering en het verblijf. Tijdens het verblijf  zullen wij ook het aanspreekpunt blijven. Zij kunnen contact met ons opnemen via mail, Whatsapp, AirBnB of telefonisch.


Agenda Beheer

Bij de services van het verhuren van uw woning zit ook het agendabeheer. U geeft zelf aan welke periode u uw woning wilt verhuren. Wij beheren daarna uw agenda en verzorgen de planning met betrekking tot het verhuur en de schoonmaak. U heeft verder geen omkijken naar het verhuur en de planning.


Extra Diensten

Aan de huurders van de AirBnB’s bieden wij de mogelijkheid om fietsen te huren. Op deze manier kunnen zij de optimale ‘Dutch experience’ via ons krijgen.
Daarnaast bieden wij ook flacons aan met shampoo, douchegel en bodylotion. Voor een optimale nachtrust hebben wij ook slaapmaskers voor de gasten.